Mestemaker Architecten en Ingenieurs

Mestemaker Architecten en Ingenieurs

Mestemaker Architecten is een jong, kleinschalig en veelzijdig architecten- en ingenieursbureau. Het bureau werd opgericht door architect en ingenieur ir. Theo Mestemaker (1987) in 2012. Wij richten ons op alle facetten van de bouwkunde, met als specialisatie het samenbrengen van architectuur en techniek.

Wij ontwerpen op verschillende schaalniveaus, van detail tot landschap. Materiaal, constructie en ruimte worden samengebracht tot één in een ontwerp. Hiervoor beschikken wij over een geruime ervaring en kennis in techniek, werk- en bouwprocessen en in ontwerpmethoden. Deze methoden zetten wij in tijdens het ontwerpproces en deze beslaat verschillende stappen; onderzoek, concept, ontwerp en uitvoering.

Bij elke ontwerp houden we rekening met de context en de historie van het gebouw en/of plek en de invloed van het ontwerp op de samenleving.

klanten bij het ontwerpen, uitwerken en ontwikkelen van hun ideeën tot en met de realisatie van het project, of het nu gaat om een kleine aanbouw, interieur advies of een complete nieuwbouw. Ook adviseren wij aannemers en bieden ondersteuning bij overleg met gemeenten en welstand.

M-Architects is officieel ingeschreven in het architectenregister (SBA) onder nummer 1.120701.006

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Mestemaker Architecten en Ingenieurs

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De bestearchitect.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Mestemaker Architecten en Ingenieurs
Talmastraat 8
8385GG Vledderveen Westerveld

+31 (0)6 27505522

Deel deze pagina

Mestemaker+Architecten+en+Ingenieurs img