Hamhuis Architecten BNA

Hamhuis Architecten BNA

In een samenleving waarin bijna alles aan verandering onderhevig is, is het van belang elke nieuwe taak, opdracht of vraag opnieuw te definiëren, ook ten aanzien van werkplekken en werkomgeving. De omgevingscontext in relatie tot de gebruiker en beschouwer zal in toenemende mate de creativiteit en productiviteit van mensen beïnvloeden. Ons bureau tracht gebouwen en gebouw-omgevingen te maken die in kunnen spelen op de toekomstige veranderingen en een positieve bijdrage zullen leveren aan het welbehagen van mensen.

Hamhuis architecten b.v. is de naam voor het op 1 mei 1963 opgerichte architectenbureau Herman Hamhuis. Het bedrijf bestaat uit een enthousiast team van twee architecten en twee bouwkundigen en een ondersteunende kracht. Samen worden veel en grootse opdrachten uitgevoerd, waarbij de kwaliteit van de architectuur en een duurzaam resultaat de hoogste prioriteit vormen.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De bestearchitect.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Hamhuis Architecten BNA
Gramsbergerweg 14
7772CW Hardenberg

+31 (0)523 261331

Deel deze pagina

Hamhuis+Architecten+BNA img