BIB Buro voor Inrichting en< en span> Beheer

BIB Buro voor Inrichting en< en span> Beheer

Wijffels architecten heeft in haar 50-jarig bestaan verschillende woon- en werkprojecten ontworpen, uitgewerkt en begeleid.

In die jaren is een ruime expertise ontwikkeld op het gebied van nieuwbouw en renovatie van woningbouw projecten. Voor particulier, projectontwikkelaar en woningcorporatie en van grondgebonden woningen, tot hoogbouw; van bungalow tot appartementengebouw en van de stad tot het platteland.

Elke opgave zien we als nieuw en uniek en benaderen we met een frisse, ruime blik. Daarbij staan de wensen van de opdrachtgever altijd centraal.
In een vroeg stadium stellen wij vast of deze wensen in combinatie met de mogelijkheden van de locatie en het beschikbare budget tot een realiseerbaar plan kunnen leiden.

Wij werken samen met Tromp Partners architecten uit Joure, specialisten op het gebied van onderwijs- en multifunctionele gebouwen.

Een vruchtbare samenwerking, die beide bureaus de mogelijkheid geeft in te spelen op alle vragen van opdrachtgevers; een bundeling van creativiteit, kennis en mankracht.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor BIB Buro voor Inrichting en< en span> Beheer

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De bestearchitect.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

BIB Buro voor Inrichting en< en span> Beheer
Haskeruitgang 105
8447CK Heerenveen

+31 (0)513 636755

Deel deze pagina

BIB+Buro+voor+Inrichting+%3Cspan+class%3D%22whatHighlight%22%3Een%3C+en+span%3E+Beheer img