Lennard van het Nederend Bouwbedrijf

Lennard van het Nederend Bouwbedrijf

In ons bouwbedrijf vindt u een architect en aannemer in één. Een unieke combinatie waarbij twee essentiële onderdelen van het bouwproces in één bedrijf zijn gebundeld.

Sinds onze oprichting in het jaar 2000 zijn we inmiddels uitgegroeid tot een team van acht mensen. Ons kantoor en tevens werkplaats is gevestigd op de Gijsbrecht van Amstelstraat 73 te Hilversum. We zijn grotendeels werkzaam binnen de particuliere markt en onze werkzaamheden lopen uiteen van het vervangen van een kozijn tot het verbouwen of compleet nieuw bouwen van uw woning.

Het verbouwen van uw woning is een ingrijpende gebeurtenis, een goed plan is dan de basis voor een prettig verloop van de verbouwing en een succesvol eindresultaat. Met een architect in huis is deze basis snel gelegd. Samen met u kijkt hij naar de mogelijkheden binnen de stijl van uw woning en probeert uw wensen te verwerken in een ontwerp. Dit ontwerp, inzichtelijk gemaakt door tekeningen en maquettes, geeft u al een goed beeld van het mogelijke eindresultaat.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Lennard van het Nederend Bouwbedrijf

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De bestearchitect.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Lennard van het Nederend Bouwbedrijf
Gijsbrecht van Amstelstr 73
1214AT Hilversum

+31 (0)6 15058208

Deel deze pagina

Lennard+van+het+Nederend+Bouwbedrijf img