Atelier Pieroen Hoffman

Atelier Pieroen Hoffman

Atelier Pieroen-Hoffman staat onder leiding van Jacqueline Hoffman, een Nederlands-Amerikaanse tuin- en landschapsarchitecte*. Sinds 1991 heeft het atelier ruime ervaring opgedaan in het ontwerpen van tuinen van groot tot klein. Een ontwerp door atelier Pieroen-Hoffman is herkenbaar aan de doordachte ruimtelijke indeling, waarbij de gewenste sfeer en functies als uitgangspunten zijn genomen. Het atelier denkt in ruimtes, volumes, levende materialen en architectonische details. Zij slaat een brug tussen het huis en de tuin en nodigt de eigenaar uit om te genieten van het buiten zijn.

Atelier Pieroen-Hoffman werkt samen met diverse opdrachtgevers: huiseigenaren, hoveniers, architecten, projectontwikkelaars en woningbouwverenigingen.

Geinspireerd geraakt om uw buitenruimte beter te laten aansluiten op uw individuele wensen? Dan kunt u Jacqueline Hoffman uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Terwijl u met Jacqueline en haar werkwijze kennismaakt, leert zij u en uw tuin kennen. Aan de hand van een gesprek over uw wensen, een inventarisatie van de buitenruimte en/of het bestuderen van de bouwtekeningen kan het atelier voor u een vrijblijvende offerte voor een ontwerp uitbrengen. De prijs van een ontwerp is gebaseerd op de oppervlakte en de complexiteit van het te ontwerpen gebied.

Services

  • Gratis offerte
  • Alleen op afspraak
  • kennismakingsgesprek

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De bestearchitect.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Atelier Pieroen Hoffman
Schovenlaan 104
6225JS Maastricht

+31 (0)43 3477192

Deel deze pagina

Atelier+Pieroen+Hoffman img