Monica van Egmond Interieur Architectuur

Monica van Egmond Interieur Architectuur

Creativiteit, vakkennis en ervaring, dat zijn de drie uitgangspunten van Van Egmond Interieur Architectuur. Monica van Egmond is alweer bijna 20 jaar bezig met haar bureau, en heeft inmiddels een indrukwekkende lijst projecten op haar naam staan.

Monica van Egmond werkt samen met vier interieurarchitecten, waaronder haar dochter Britta van Egmond, die tevens als architect bij Van Egmond Totaal Architectuur werkt.

Wonen

Je weet wat je mooi vindt, maar hoe vertaal je dit naar je eigen huis? Wij vinden dat je huis als een handschoen moet passen, zodat je je lekker voelt op je eigen plek. Van Egmond Interieurarchitectuur weet precies wat er technisch mogelijk is. Wij kennen de materialen, stoffen en nieuwste trends. Hiermee maken we verrassende combinaties zodat het resultaat je wensen te boven stijgt. We gaan verder dan de meubels en de kleuren op de wand. Door onze samenwerking met Van Egmond Totaalarchitectuur is een grote bouwkundige aanpak mogelijk.

Van 9 tot 5

Een kantoor is allang niet meer een kamer met een bureau en een stoel. Vergaderen bij de open haard, stukken doornemen in de kantoortuin: kleur en huiselijkheid weerspiegelen de behoefte aan informeel overleg, onderlinge communicatie en de nieuwe werkvormen. De inrichting van je bedrijf sluit aan bij je activiteiten en het imago dat je uit wilt stralen. Hierbij wordt de functionaliteit nooit uit het oog verloren. Werkprocessen worden geëvalueerd en geoptimaliseerd. De basis voor succes is gelegd.

Horeca

Hotel, restaurant, café. Het valt allemaal onder één noemer, maar er zijn natuurlijk veel verschillen in sfeer, functie en gebruikers. Gemeenschappelijk hebben ze dat gasten zich er welkom moeten voelen. Van Egmond Totaalinterieur heeft een brede ervaring opgedaan op horeca gebied, en creëert precies de gewenste sfeer en uitstraling. Van eigentijds chic, tot hip met oosterse accenten, tot Long Island strandsferen: uw gasten eten, drinken of slapen in een omgeving die verrast en uitnodigt.

Werkwijze

De inrichting geschiedt vanaf het eerste ontwerp tot en met de definitieve uitvoering geheel in samenspraak met de opdrachtgever, zodat er een optimaal resultaat wordt bereikt, dat rekening houdt met ruimtelijke en financiële randvoorwaarden. Naast een totaalconcept kunnen wij ons ook richten op afzonderlijke onderdelen hiervan.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De bestearchitect.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Monica van Egmond Interieur Architectuur
Voorstraat 33
2201HL Noordwijk

+31 (0)71 3619916

Deel deze pagina

Monica+van+Egmond+Interieur+Architectuur img