Onderwater En Partners Architectenbur

Onderwater En Partners Architectenbur

Architectenbureau Piet Onderwater & Partners is een middelgroot architectenbureau voor de professionele en particuliere opdrachtgever in de bouwwereld. Het bureau streeft naar ontwerpen van architectonische én bouwkundige kwaliteit die binnen het budget van de opdrachtgever vallen.

Er wordt gewerkt met een persoonlijke aanpak van één van de projectarchitecten binnen een horizontale bureau-organisatie. Door de aanwezigheid van meerdere projectarchitecten is er op het gebied van architectuur een grote diversiteit aan ontwerpen te realiseren. Er wordt niet gezocht naar stijlkenmerken binnen het bureau.

Trends zijn interessant maar niet tijdloos, er wordt gezocht naar oplossingen met een duurzame en tijdloze kwaliteit. Binnen het bureau wordt elk ontwerp besproken en beoordeeld op z'n kwaliteit. Er is steeds een wisselwerking tussen architecten, tekenaars, bestekschrijvers en projectleiders.

Expertises

Er zijn nog geen expertises ingevuld voor Onderwater En Partners Architectenbur

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De bestearchitect.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Onderwater En Partners Architectenbur
Vliet Zuidzijde 5
2231GH Rijnsburg

+31 (0)71 4026111

Deel deze pagina

Onderwater+En+Partners+Architectenbur img