Traanberg Partners Architectuur en Bouwmanagement

Traanberg Partners Architectuur en Bouwmanagement

Duurzame stedelijke gebiedsontwikkeling wordt de bouwopgave voor de toekomst. We moeten slimmer en dichter gaan bouwen met een sterke focus op het hergebruik van de bestaande gebouwenvoorraad.
Stedelijke ruimte moet boeien en binden. Identiteit, inrichting en voorzieningenniveau van de ruimte zijn bepalend voor de belevingswaarde en het succesvol functioneren. Bestaande karakteristieken in de stedelijke omgeving vormen het uitgangspunt voor nieuwe idee├źn en plannen. Soms moeten grenzen worden verlegd.

Een gebouw moet de tijd doorgeven, passen in zijn omgeving en functioneel zijn zonder te verouderen.
De kracht van architectuur zit in de mate waarin zij antwoord kan geven op de werkelijke behoeften van opdrachtgever en eindgebruiker. Complexe vraagstukken die vragen om integrale oplossingen voor een gezamenlijk belang.

Meerwaarde zien wij in multidisciplinaire dienstverlening aan onze opdrachtgevers. Onze integrale aanpak van het gehele ontwerp- en bouwproces leidt tot effectieve en duurzame oplossingen voor complexe huisvestingsvraagstukken en tot minder risico's in het bouwproject. Zo bereiken wij een plezierige en duurzame samenwerking met onze opdrachtgevers en een optimaal resultaat.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De bestearchitect.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Traanberg Partners Architectuur en Bouwmanagement
Jan Ligthartstraat 40
3083AM Rotterdam

+31 (0)10 4232944

Deel deze pagina

Traanberg+Partners+Architectuur+en+Bouwmanagement img