De Wit Architekt Ir

De Wit Architekt Ir

visie
De wensen van de opdrachtgever in balans brengen met de directe omgeving, met bijzondere aandacht voor die aspecten die verder gaan dan alleen de functionaliteit, zo zou ik mijn werk willen omschrijven: De beweging door de ruimte, de lichtinval, het uitzicht, het zijn zaken die niet direct van tekening zijn te lezen, maar die uiteindelijk in het gerealiseerde ontwerp allesbepalend zijn voor de beleving ervan. Mijn allerhoogste prioriteit is de beleving van het gebouw, dus vooral van binnenuit, door de gebruiker.

vormgeving
Het uiterlijk, een moderne uitstraling of een meer traditionele, wordt mede bepaald door de regelgeving (beeldkwaliteit plannen), de directe omgeving en Uw en mijn persoonlijke voorkeur. In de verschijningsvorm wordt altijd gezocht naar plezierige verhoudingen, met een passende detaillering.

bureauprofiel
Sinds ik in 1998 zelfstandig begon te werken, doe ik dat alleen en natuurlijk werk ik volledig geautomatiseerd (VectorWorks voor Apple). Daarnaast weet ik mijn ruimtelijke inzicht direct te vertalen in kleine, handmatig getekende perspectieven, die uitstekend dienst doen als communicatie middel. Ondanks fantastische computers en dito software praat namelijk niets gemakkelijker dan gewoon ouderwets schetsen. Enkele voorbeelden treft U op deze site aan. Daarmee combineer ik het beste van twee werelden. Als de opdrachtgever dat wenst, kunnen door een extern bureau fotorealistische perspectieven worden gemaakt. Plannen uitwerken tot (en soms zelfs met) werktekeningen doe ik zelf, daarbij word ik bijgestaan door een klein en relatief vast netwerk van externe adviseurs: constructeur, bouwfysicus en andere specialisten.

Sinds de start van mijn bureau heb ik éénmaal een welstandsprijs mogen ontvangen, en éénmaal een besloten prijsvraag gewonnen. In een sportieve strijd tussen plaatselijke architecten heb ik de wedstrijd gewonnen met het bouwen van een koepel uit zogeheten kapla (=kabouter-plankjes).

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De bestearchitect.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

De Wit Architekt Ir
Meester Michelsstraat 5
5481CA Schijndel

+31 (0)73 5494237

Links

Website

Deel deze pagina

De+Wit+Architekt+Ir img