ERS Architekten BNA

ERS Architekten BNA

ERS architekten bna is een jong en dynamisch bureau met een eigen(tijdse) kijk op architectuur. Ons opdrachtenpakket bestaat uit projecten in de woning- en utiliteitsbouw. In de projecten wordt gestreefd naar een hoogwaardig eindproduct met een zorgvuldige detaillering. Vanuit het station van Terborg zijn wij met een team van 10 medewerkers doende met zo'n 40 grotere en kleinere projecten.

Bij omvangrijke projecten van grotere omvang werken we in een aparte werkmaatschappij samen met een regionaal bureau onder de naam Archimax bv. Door inschrijving in het architectenregister van Duitsland worden door ons bureau ook hier diverse projecten gerealiseerd.

Architectuur is een spel tussen vorm, functie en kleur. Dat vraagt om een pragmatische aanpak voor plannen op maat. Een specialisme dat bij ERS architekten optimaal is geautomatiseerd. Sober of uitbundig, het menselijk gezicht van ERS architekten staat garant voor een expressieve architectuur.

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De bestearchitect.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

ERS Architekten BNA
Stationsweg 25
7061CT Terborg

+31 (0)315 323070

Links

Website

Deel deze pagina

ERS+Architekten+BNA img